✓ Duurzame producten

✓ Energiezuinig

✓ Decoratie voor in huis

Uw badkamer verwarmen met infrarood


Bij Infrarood-warmtepanelen in Den Haag is het mogelijk om je badkamer te verwarmen met infrarood. Ons bedrijf maakt warmtepanelen die de ruimte verwarmen door middel van infraroodstraling. Dit is een energiezuinige manier van het verwarmen van een ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een infrarood-warmtespiegel voor in de badkamer, hiermee verwarmt uheel de badkamer met één spiegel.

Heeft u interesse in infrarood-warmtepanelen?

Energiezuinig uw badkamer verwarmen met infrarood

Door uw badkamer te verwarmen met infrarood verlaagt u de kosten op uw energierekening. Infraroodstraling is namelijk veel zuiniger dan een radiator. Kies bijvoorbeeld voor een infrarood-warmtespiegel voor in de badkamer, hiermee verwarm je heel de badkamer. De infraroodverwarmingspanelen zijn te gebruiken door het hele huis. Hierdoor is het mogelijk om goedkoop heel uw huis te verwarmen. De zuinigste manier van verwarmen is door goede isolatie en de infrarood warmtecombinatie. Daardoor blijft de warmte in huis hangen en duurt het minder lang voor een warmtepaneel om de ruimte te verwarmen. Dit komt omdat de warmtepanelen de ruimte verwarmen door middel van straling. Natuurlijk wordt het sneller warm als de ruimte al minder koud is als je begint.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder

Bestel een infrarood-warmtespiegel voor in de badkamer


Wilt u uw badkamer verwarmen? Bestel dan onze infrarood-warmtespiegel voor in de badkamer. Hiermee wordt heel de ruimte verwarmd. Neem contact op met ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag en bestel een infrarood-warmtepaneel met spiegel. Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar info@infrarood-warmtepanelen.nl, of neem telefonisch contact op via 06 28 769 290. Bekijk voor wie de warmtepanelen een goede oplossing zijn of bespreek wat het u kan bieden.