Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Goedkope warmtepanelen op aanvraag

Elke maat van een infrarood warmtepaneel heeft een aantrekkelijke prijs deze is ook afhankelijk van het vermogen van het paneel. De speciale prijs is afhankelijk wat u wilt, een glad paneel met of zonder foto of een paneel met een korrel structuur, of een infrarood warmte spiegel.

Er zijn zeer veel verschillende maten infrarood warmtepanelen en ook hebben ze een verschillend vermogen. Dit kan van 100 watt zijn tot 900 of 1000 watt. De prijzen van de panelen zijn ook zeer verschillend, afhankelijk van maat, vermogen is de prijs van 110 euro tot 139 euro of tot 300 euro inclusief BTW.

Graag geven wij u een persoonlijk passend advies met een mooie en aantrekkelijke prijs die bij u past.

Offerte op maat

Afhankelijk van de ruimte kiest u voor een maat en een vermogen van het paneel en of je glad of korrelstructuur paneel wilt. 

Wij maken graag een offerte op maat waarbij elke ruimte wordt voorzien met een paneel wat op maat is en wat bij de ruimte past. Soms kan bijv. een kamer van 60m2 beter worden verwarmd door twee panelen dan 1 paneel. Is iets duurder, maar veel goedkoper in gebruik.

Offerte aanvragen

Diverse panelen

Er zijn vele verschillende soorten en maten mogelijk binnen de infraroodverwarming. Er zijn al panelen van 60cmx60cm met of zonder korrelstructuur van 300 watt voor 139 euro inclusief BTW, maar er is ook een groot paneel met een vermogen van 850 watt en die kost weer 300 euro inclusief. Bekijk hier de eventuele mogelijkheden. Neem vooral contact met ons op om deze te bespreken. 

Overzicht producten

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren