Voor particulieren én bedrijven

Zowel voor de ondernemers als particulieren die graag warmte willen, maar ook energiezuinig willen zijn. Deze infraroodverwarming geeft geen hinderlijk rood licht. Het is hiermee ook niet vergelijkbaar. Het is biogenetisch infraroodlicht en dat zien wij niet, het voelt alsof je in de zon staat.

Grote ruimtes zijn door hun oppervlakte en hoogte moeilijk te verwarmen. Met name doordat de conventionele verwarmingssystemen gebruik maken van convectie en daardoor de kubieke inhoud van deze bedrijfsruimten verwarmen. Dit vraagt een grote capaciteit en betekent dat veel (onbenutte) lucht moet worden opgewarmd. Met de infrarood warmtepanelen wordt het onnodig opwarmen van grote hoeveelheden lucht voorkomen. De panelen werken direct op de omgeving waar het nodig is, zoals bij het buro of bij de werkbank of de kassa of ontmoetingsruimte of kantine.

Toepassingen:

- Wordt erg veel gebruikt in badkamer en ook in combinatie met een infrarood warmtepaneel.
- Het wordt gebruikt als extra verwarming in een woonkamer of in de serre of in de woonkeuken.
- Veel toepast in scholen en dan de leslokalen of in een grote kerk waar het bijna altijd koud is.
- Wachtruimtes of in een ziekenhuis.
- Ideaal voor een massage salon, of voor een kleedruimte bij een zwembad.
- Wordt er veel toegepast in de duivensport en vooral in het hok van de duiven.
- Ook ideaal voor paarden en andere dieren die in een stal staan.

In kantoor, huis of bij yoga

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over hoe infrarood warmtepanelen kunnen worden gebruikt bij yoga, bij dierenverblijven of thuis in de woonkamer of badkamer. 

Voor de detailhandel
Er gaat minder warmte verloren door openstaande deuren, omdat niet de ruimte, maar de mensen en de materialen verwarmd worden.

Voor productiebedrijven en ziekenhuizen
Het ontbreken van luchtcirculatie en de daarbij horende verplaatsing van stof is gunstig voor bijvoorbeeld productiebedrijven en ziekenhuizen.

Voor praktijkruimten
In praktijkruimten waar de specialist patiënten ontvangt dient de lucht vanzelfsprekend fris en schoon te zijn. Infrarood-warmtepanelen dragen daaraan bij en zorgen tevens voor de gewenste aangename temperatuur.

Voor kantoren
Terwijl de ene medewerker het warm heeft, vindt de ander het fris. Dit is een veel gehoorde klacht in grote bedrijfsruimten en kantoortuinen. Met infrarood-warmtepanelen is het mogelijk specifieke temperatuurverschillen aan te brengen tussen verschillende zones. Zo kan in één en dezelfde ruimte toch aan persoonlijke voorkeuren worden tegemoetgekomen.

"Verwarming is voor de meeste bedrijven de grootste kostenpost. Daarnaast kan het ook een bron van ergernis zijn; op de ene plek te warm, op de andere plek te koud, droge lucht en tocht. Infrarood warmtepanelen bieden de meest comfortabele en efficiënte vorm van verwarmen waarbij het aangenaam warm is, overal waar nodig."

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder