✓ Duurzame producten

✓ Energiezuinig

✓ Decoratie voor in huis

Infraroodpanelen voor verwarming


Infraroodpanelen dient als verwarming voor in huis. Infrarood-warmtepanelen verwarmen uw huis op een decoratieve wijze. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag. De panelen zijn te bevestigen op muren, plafonds of vloeren. De experts van ons bedrijf helpen u graag verder voor energiebesparende panelen. Zo bespaart u ook nog eens kosten bij het verwarmen van uw huis.

Heeft u interesse in infrarood-warmtepanelen?

Infraroodpanelen voor de verwarming van uw huis


Infraroodpanelen zijn een energiebesparende verwarming voor in huis. Met de infraroodverwarming bespaart u veel geld op uw energierekening. Een warmtepaneel is zuiniger dan een radiator waardoor u energie bespaart. Daar komt bij dat infraroodpanelen geheel onderhoudsvrij zijn, in tegenstelling tot radiatoren. Bij ons bedrijf hebben we infraroodpanelen met een foto erop, als een decoratie voor in huis. Hierdoor verwarmt u het huis en gebruikt u het paneel ook als schilderij. Bekijk onze voorbeelden om erachter te komen wat wij uw kunnen bieden.  

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder

Wilt u meer informatie over warmtepanelen?

Bent u geïnteresseerd in de panelen die dienen als een verwarming voor in huis? Neem dan contact op met ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag. U kunt het contactformulier invullen, een e-mail naar info@infrarood-warmtepanelen.nl, of neem telefonisch contact op via 06 28 769 290. Kom langs bij ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag.