Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Warmtepanelen in dierenverblijven

Met infrarood verwarmen op stroom is de verwarming van de toekomst, zeker gezien de constant stijgende gasprijzen. Bovendien u heeft een flinke besparing om de energie rekening. Duurzaam, energiezuinig, gezondheidsbevorderend, ruimtebesparend en eenvoudig te plaatsen. Stekker in het stopcontact en klaar!

Deze infrarood panelen biedt vele mogelijkheden ten behoeve van complete klimaatbeheersing in duivenhokken, volières en dierenverblijven.

✓ Geen overmatige vocht in de kooi
✓ Bevruchtingsverbetering
✓ Warmte als de zon
✓ Sneller in vorm voor de vlucht
✓ Versneld herstel na lange vluchten
✓ Betere vluchtresultaten door het verbeteren van de algemene doorbloeding
✓ Beheersing van de luchtvochtigheid

✓ 90% stralingswarmte
✓ Geen elektromagnetische- of statische straling
✓ Droog duivenhok voor betere prestaties
✓ Absoluut geen brandgevaar
✓ Makkelijk te plaatsen
✓ Energie besparend t.o.v. conventionele verwarming
✓ Stofvrij

Stralingsverwarming voor duiven, paarden en andere dieren

De stralingsverwarming is de ideale oplossing voor het ontvochtigen van uw duivenhok. De infrarood warmtestralen drogen de vloer zonder stofverplaatsing. Daardoor komt er veel minder stof, virussen en bacteriën in de luchtwegen van de dieren. Het infectiegevaar van de luchtwegen wordt door het toepassen van de panelen enorm geminimaliseerd.

Voor en tijdens vluchten, bij nat koud weer, brengt u de duiven door de geïmiteerde zonnestralen in de gewenste vluchtvorm. Tevens heeft u door het gebruik van de panelen in combinatie met een dimmer en hygro/thermostaat de mogelijkheid om het temperatuurverschil tussen dag en nacht te beïnvloeden.

Voor het winterseizoen zijn de infrarood warmtestralen, in combinatie met een lichtbron, de ideale voorbereiding voor het gelijkmatig leggen van eieren en het realiseren van een hogere bevruchtingsgraad. Door de inzet van de infrarood warmtepanelen hebben veel duivenmelkers een 100 procent bevruchtingsgraad tijdens het winterseizoen.

Oudere vluchtduiven, die in de koude winter pijn krijgen aan de ledematen, komen probleemloos door de winter. Zij belonen u al tijdens het winterseizoen met goed bevruchte eieren. De stralingsverwarming maakt het verblijf in het duivenhok voor de liefhebber ook in de winter aangenaam. Daarbij wordt de lucht niet onnodig verwarmd. Desondanks voelt de duif zich in het bereik van de infraroodstraling aangenaam, net alsof de zon schijnt.

De warmte is direct voelbaar en valt te vergelijken met het behaaglijke gevoel van de zonnestralen op Uw lichaam of bv de warmte van een houtkachel. Infrarood verwarmen is een innovatieve, nieuwe manier om het huis te verwarmen. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en de mensen die zich in de nabijheid bevinden. Omdat de lucht niet verwarmd wordt, vindt er ook nauwelijks luchtverplaatsing plaats, hierdoor bespaart U veel energie.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren