Infraroodverwarmingspanelen voor duivenkwekers


Infraroodverwarmingspanelen voor duivenkwekers en paardenfokkers zijn de toekomst. Met infrarood verwarmen op stroom is toekomst, zeker gezien de constant stijgende gasprijzen. Bovendien bespaart u een flink op de energierekening. De panelen zijn duurzaam, energiezuinig, goed voor de gezondheid, ruimtebesparend en eenvoudig te plaatsen. Steek de stekker in het stopcontact en klaar! Dit bieden wij van Infrarood-warmtepanelen in Den Haag. Deze infraroodverwarmingspanelen bieden vele mogelijkheden ten behoeve van complete klimaatbeheersing in duivenhokken, volières en dierenverblijven en zijn dus zeer geschikt voor duivenkwekers of paardenfokkers.

Infraroodverwarmingspanelen voor duivenkwekers en paardenfokkers


De infraroodverwarmingspanelen als stralingsverwarming is de ideale oplossing voor het ontvochtigen van uw duivenhok en is dus ideaal voor duivenkwekers. De infrarood-warmtestralen drogen de vloer zonder stofverplaatsing. Daardoor komt er veel minder stof, virussen en bacteriën in de luchtwegen van de dieren. Het infectiegevaar van de luchtwegen wordt door het toepassen van de panelen enorm geminimaliseerd. Voor en tijdens vluchten, bij nat koud weer, breng u de duiven door de geïmiteerde zonnestralen in de gewenste vluchtvorm. Ook heeft u door het gebruik van de panelen in combinatie met een dimmer en hygro/thermostaat de mogelijkheid om het temperatuurverschil tussen dag en nacht te beïnvloeden. Voor het winterseizoen zijn de infraroodverwarmingspanelen, in combinatie met een lichtbron, de ideale voorbereiding voor het gelijkmatig leggen van eieren en het realiseren van een hogere bevruchtingsgraad, wat dus heel veel voordelen biedt voor duivenkwekers. Door de inzet van de infraroodverwarmingspanelen hebben veel duivenkwekers een 100 procent bevruchtingsgraad tijdens het winterseizoen. Oudere vluchtduiven, die in de koude winter pijn krijgen aan de ledematen, komen probleemloos door de winter. Zij belonen u al tijdens het winterseizoen met goed bevruchte eieren. De stralingsverwarming maakt het verblijf in het duivenhok voor de liefhebber ook in de winter aangenaam. Daarbij wordt de lucht niet onnodig verwarmd. Desondanks voelt de duif zich in het bereik van de infraroodstraling aangenaam, net alsof de zon schijnt.

Infraroodverwarmingspanelen voor paardenfokkers

 

De warmte is direct voelbaar en valt te vergelijken met het behaaglijke gevoel van de zonnestralen op uw lichaam of bijvoorbeeld de warmte van een houtkachel. Hierdoor zijn infraroodverwarmingspanelen ook ideaal voor paardenfokkers. Infrarood verwarmen is een innovatieve, nieuwe manier om het huis of stal te verwarmen. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en de paarden die zich in de nabijheid bevinden. Omdat de lucht niet verwarmd wordt, vindt er ook nauwelijks luchtverplaatsing plaats. Hierdoor bespaart u veel energie en dus ook veel kosten. Daarnaast is een groot voordeel dat de panelen onderhoudsvrij zijn.

De voordelen van verwarmingspanelen


Verwarmingspanelen hebben veel voordelen, hieronder zijn er een aantal genoemd:

✓ Geen overmatig vocht in de kooi

✓ Bevruchtingsverbetering

✓ Warmte als de zon

✓ Sneller in vorm voor de vlucht

✓ Versneld herstel na lange vluchten

✓ Betere vluchtresultaten door het verbeteren van de algemene doorbloeding

✓ Beheersing van de luchtvochtigheid

✓ 90 procent stralingswarmte

✓ Geen elektromagnetische- of statische straling

✓ Droog duivenhok voor betere prestaties

✓ Absoluut geen brandgevaar

✓ Makkelijk te plaatsen

✓ Energiebesparend t.o.v. conventionele verwarming

✓ Stofvrij

 

Informeer naar de infraroodverwarmingspanelen voor paardenfokkers


Wilt u meer weten over infraroodverwarmingspanelen voor paardenfokkers of duivenkwekers? Neem dan contact op met ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag. U kunt het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@infrarood-warmtepanelen.nl, of telefonisch contact opnemen via 06 28 769 290. Kom langs bij ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder