Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Hot yoga met infraroodverwarming

Hot yoga en Infrarood warmte gaan ideaal samen, warmte als de zon en een echt een warm gevoel.

De voordelen van infrarood warmte: De ruimte wordt van bovenaf verwarmd met infraroodstraling. Deze infrarood warmte werkt intensief op je spieren en maakt dat je soepeler kunt bewegen. Je zult zien dat je dieper in een houding kunt, dan in een 'gewone' Hatha les. De doorbloeding van de spieren is beter en dat maakt dat blessures zelden voorkomen. Heb je bestaande blessures zoals rugklachten, dan genezen die juist sneller door de warmte.

Infrarood warmtebron

De te gebruiken infrarood panelen de Hot yoga zijn de beste en meest ultieme infrarood warmtebron voor Hot yoga centra. Op basis van ervaring kan ons bedrijf de juiste panelen adviseren. Door het steeds toepassen van de fijne infrarood stralingswarmte in de hot yoga ruimte realiseert binnen afzienbare tijd een weldadige infraroodwarmte door de gehele yogaruimte. De infraroodwarmte geeft een geestelijk en lichamelijk een prettig en heel ontspannend en verrijkend gevoel en helpt de yoga beoefenaar daarbij optimaal te transpireren.

De infrarood warmte zorgt natuurlijk voor zweet, veel zweet. Je moet er misschien even aan wennen maar het is je doel. Het zorgt er voor dat je veel afvalstoffen afvoert. Heel intensief bewegen (of stilstaan!) in warmte zorgt er voor dat je veel energie (calorieën) verbrandt. Dus naast alle voordelen die yoga al had voor je lichaam en geest, komt nu ook dat je er door kunt afvallen. Hoe hot is dat! INFRA ROOD is een prachtige combinatie met rust en YOGA. Groot voordeel ook nog, het is ook geruisloos.

Als fotograaf van Ardecoratie kan ik in elke Yoga ruimte de Infrarood panelen ook voorzien van een foto en/of afdruk.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de panelen zo te bedrukken dat het lijkt alsof je onder de bomen staat en dan in de zon, of bij een prachtige heuvelrug.

Of de panelen voorzien met een wolkendek dat lijkt alsof je onder de blauwe lucht staat.

Alles is mogelijk, graag wil ik met de klant bespreken welke sfeer men in de Hot Yoga ruimte wilt.

Het spectrum van infrarood warmte is verdeeld in infrarood C, B en A straling. Infrarood C is het grootste spectrum, daar vallen vele produkten onder zoals elektrische vloerverwarming en infraroodpanelen.

Infrarood A, het kleinste spectrum, zijn de typische terrasstralers welke direct warmte geven en geven vaak een rode gloed

Infrarood B kan je zien als een mengelmoes van infrarood A en C. In dit spectrum vallen de zogenaamde hoog temperatuur panelen e.d.

Ik heb infraroodpanelen die niet geisoleerd zijn, deze werken toch ook gewoon?

Zijn deze panelen ook geschikt om te worden gebruikt voor een hot yoga / Bikram studio?

Ja. In de meeste gevallen passen wij hiervoor de korrel infraroodpanelen voor met een vermogen van 700W per stuk.

Wat is het minimale vermogen voor een hot yoga / Bikram studio?

Uiteraard is het helemaal afhankelijk van de situatie, doch het minimale vermogen per vierkante meter bedraagt 250W

Mijn bedrijf heeft zeer ervaring met het verzorgen van Infrarood panelen voor hot yoga. We zijn in de loop van de tijd ervaringsdeskundige geworden en hebben bijna overal in Nederland studio ingericht voor hot yoga.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren