Infrarood-warmtepaneel  voor in huis


Infrarood-warmtepanelen verkoopt een infrarood-warmtepaneel met kunst erop. In feite krijgt u dan kunst die ook warmte uitstraalt. De infrarood-warmtepanelen die wij leveren, hebben een gladde of ruwe structuur. Een glad infrarood-warmtepaneel is ideaal om een foto met kunst erop te laten drukken. U krijgt dan kunst die ook warmte uitstraalt. De infrarood-warmtepanelen zijn zowel decoratief als functioneel en bijna niet herkenbaar als verwarmingselement of paneel. Ze passen uitstekend in de hedendaagse lifestyle van een modern, jeugdig of klassiek interieur. De infrarood-warmtepanelen geven u een zeer fijne en behaaglijke stralingswarmte zonder de luchtvochtigheid aan te tasten en zorgen voor een directe en constante temperatuur in de woonkamer.

Het infrarood-warmtepaneel met kunst zorgt voor behaaglijke warmte


Onzichtbare infraroodstralen verwarmen lichamen en objecten en de massa, zoals muren, tafels, meubels en plafonds. Hierdoor zijn de objecten over het algemeen zo’n halve graad warmer dan de ruimte zelf. Condens op de muren krijgt hierdoor geen kans! Dit zorgt ervoor dat problemen, zoals het loslaten van behang en de vorming van schimmel, worden voorkomen. Een ander voordeel is dat door de warmere muren het onaangename gevoel van een koude luchtstroom wordt verminderd. De geabsorbeerde warmte wordt door de objecten weer afgegeven aan de rest van de ruimte. Een gelijkmatige warmte is het resultaat. Omdat objecten de eigenschap hebben om warmte langer vast te houden dan lucht, zal het openen van een deur dan ook niet meteen resulteren in een sterke daling van de temperatuur in de ruimte. Kies daarom voor een infrarood-warmtepaneel met kunst en brengt kunst in je huis die ook nog een warmte uitstraalt.

Infraroodwarmte in de badkamer


Voor 125 euro kunt u al uw badkamer voorzien van een infrarood warmtepaneel. De basisinvestering en installatie van onze infraroodpanelen zijn erg laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Onze infrarood-warmtepanelen hebben geen stroomleidingen nodig; een stopcontact is voldoende. Ook verwarmen ze snel, accuraat en binnen tien minuten voelt u de warmte al. De installatie is minimaal. U steekt de stekker in het stopcontact en alles is aangesloten. Natuurlijk wilt u zelf bepalen waar en wanneer u het warm wilt hebben. Vanwege de variabele toepassing kunt u comfortabele warmte ontvangen, permanent of op tijdstippen, precies waar en wanneer het nodig is. De badkamer wordt gevuld met stralingswarmte. Infrarood-warmtepanelen In Den Haag heeft voor u de ideale oplossing! In het ene geval een klein paneel van 300 watt en in het andere geval een paneel van 850 watt maat altijd het resultaat van aangename warmte. Steeds meer mensen vinden het aangenaam om in de avond of 's ochtends als zij zich gaan douchen even de badkamer voor te verwarmen. Vloerverwarming is een mogelijke optie maar deze verwarmt 23 uur per dag ook als u niet in de badkamer verblijft, deze verwarming wordt ingebouwd in de vloer.

Bestel een infrarood-warmtepaneel met kunst


Wilt u kunst in huis hebben die ook nog een warmte uitstraalt? Neem dan contact op met ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag en bestel een infrarood-warmtepaneel met kunst. U kunt het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@infrarood-warmtepanelen.nl, of telefonisch contact opnemen via 06 28 769 290. Bekijk voor wie de warmtepanelen een goede oplossing zijn of bespreek wat het u kan bieden.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder