Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Infraroodpanelen in de woon- of badkamer

De infrarood warmtepanelen die wij leveren hebben een gladde structuur of een ruwe structuur. De gladde panelen zijn ideaal om een foto op te laten drukken. Je krijgt dan kunst wat warmte uitstraalt. De infrarood warmtepanelen zijn zowel decoratief als functioneel en bijna niet herkenbaar als verwarmingselement/paneel. Ze passen uitstekend gewoon in de hedendaagse lifestyle van een modern of jeugdige of klassiek interieur. De infrarood-warmtepanelen geven u een zeer fijne en behaaglijke stralingswarmte zonder de luchtvochtigheid aan te tasten en zorgen voor een directe en constante temperatuur in de woonkamer.

Behaaglijke warmte

Onzichtbare infrarood stralen verwarmen lichamen en objecten en de massa (muren, tafels, meubels, plafonds enz.). Hierdoor zijn de objecten over het algemeen zo’n halve graad warmer dan de ruimte zelf. Condens op de muren krijgt hierdoor geen kans! Dit zorgt ervoor dat problemen, zoals het loslaten van behang en de vorming van schimmel, worden voorkomen. Een ander voordeel is dat door de warmere muren het onaangename gevoel van een koude luchtstroom wordt verminderd. De geabsorbeerde warmte wordt door de objecten weer afgegeven aan de rest van de ruimte. Een gelijkmatige warmte is het resultaat. Omdat objecten de eigenschap hebben om warmte langer vast te houden dan lucht, zal het openen van een deur dan ook niet meteen resulteren in een sterke daling van de temperatuur in de ruimte.

Infraroodwarmte in de badkamer

Voor 125 euro kunt u al uw badkamer voorzien van een infrarood warmtepaneel.

De basisinvestering en installatie van onze infrarood panelen zijn serieus laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Onze infrarood warmtepanelen hebben geen stroom leidingen nodig; een stopcontact is voldoende. Tevens verwarmen snel, accuraat en binnen 10 minuten voelt u de warmte al. De installatie is minimaal. Stekker in het stopcontact en het is aangesloten.

Natuurlijk wilt u zelf bepalen waar en wanneer u het warm wilt hebben. Vanwege de variabele toepassing kunt u comfortabele warmte ontvangen, permanent of op tijdstippen, precies waar en wanneer het nodig is. Zelfs in een studiekamer, badkamer, massageruimte of huiskamer kunnen verschillende thermische comfort zones worden gegenereerd.

Met de juiste en gepaste infrarood verwarming in de badkamer kunt u heerlijk genieten van het wassen en de douche of het bad zonder dat u bang hoeft te zijn de warmte kwijt te raken of het zelfs koud te krijgen. De badkamer wordt gevuld met stralingswarmte. Infrarood-warmtepanelen.nl heeft voor u de ideale oplossing voor! In het ene geval een klein paneel van 300 watt en in het andere geval een paneel van 850 watt maat altijd het resultaat van aangename warmte.

Steeds meer mensen vinden het aangenaam om in de avond of 's ochtends als zij zich gaan douchen even de badkamer voor te verwarmen. Vloerverwarming is een mogelijke optie maar deze verwarmd ook de 23 uur per dag als u niet in de badkamer verblijft. Een radiator in de douche is natuurlijk technisch mogelijk maar geen fraai gezicht, het verwarmt ook de lucht dus convectie verwarming. Verder als er dan ook nog eerst leidingen moeten worden aangelegd dan wordt het ook nog eens een dure aangelegenheid. Infrarood verwarming voor de badkamer is voor u dan zeker een mooie en goedkope optie. U hoeft geen leidingen te trekken en niets in te vrezen dat u het niet warm krijgt.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren