Infraroodverwarming in het bedrijf


U kent het vast wel. De ene wilt het zo en de andere wilt het juist net andersom - de eeuwige discussie tussen te warm of te koud op kantoor. Als bedrijf of als ondernemer wilt u graag een werkomgeving creëren waarin uw personeel zich goed voelt en goed kan functioneren. Hetzelfde geldt wanneer u als bedrijf of instelling te maken heeft met klanten die ook graag zaken doen in een prettige en gepaste warmte omgeving. Het is belangrijk om een (werk)klimaat te creëren waarbij iedereen zich prettig en comfortabel voelt. Echter, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want iedereen vindt iets anders prettig en de meeste verwarmingssystemen worden centraal geregeld. De infraroodpanelen van infrarood-warmtepanelen.nl verwarmen heel gericht alleen waar en wanneer het nodig is en zijn individueel bedienbaar.

Dé oplossing voor uiteenlopende behoeften

De één heeft koude voeten en zet de verwarming aan, de ander heeft het warm en gooit het raam open. Na een dag in de droge lucht van de verwarming heeft u droge ogen (of lenzen) en door het open raam ligt een verkoudheid op de loer. Dit is geen prettig werkklimaat en toch komt het helaas veel voor op kantoor. Volgens ons klopt het arbotechnisch ook niet. Het probleem dat we vaak grote klimaatverschillen ervaren tussen noord- en zuidzijdes van gebouwen doet daar nog een schepje bovenop. Want we verwarmen doorgaans met centrale verwarmingssystemen en regelsystemen, waardoor het lastig is af te stemmen op individuele behoeften. Maar het kan wel! Infrarood warmtepanelen biedt wel de juiste oplossing voor kantoorverwarming. Onze ergonomisch verantwoorde verwarming zorgt ervoor dat koude voeten, schouders en nek verleden tijd zijn.

Warmtepanelen aan de wand, plafond of onder het bureau

Onze infrarood warmtepanelen komen tegemoet aan individuele wensen en leveren een positieve bijdrage aan de productiviteit en het werkplezier van medewerkers. Effectieve infraroodverwarming. Doordat infrarood geen lucht blaast, maar juist oppervlaktes en personen verwarmt, heeft het een positieve uitwerking op de gezondheid. Onze infrarood verwarmingspanelen kunnen zowel aan de wand of het plafond gemonteerd worden. Ook bieden wij de mogelijkheid om een verwarmingspaneel onder een bureau te plaatsen. Al onze panelen zijn mooi afgewerkt met een textielcover welke u, wanneer gewenst, kunt laten printen met uw eigen design.

Met de infraroodpanelen van infrarood-warmtepanelen.nl kunt u comfortabel en ook energiezuinig één of meerdere kantoorruimtes verwarmen. Naast alle voordelen van onze panelen is het voor kantoorpanden bijzonder interessant om ruimtes apart te verwarmen. Hierdoor kan voor iedere werkplek de ideale temperatuur afzonderlijk worden ingesteld.

Het is vaak lastig en inefficiënt om grote of meerdere kantoorruimtes door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. Bovendien kan de warmtebehoefte per ruimte of persoon verschillen. Wij bieden met diverse infrarood verwarmingssystemen dé ideale oplossing. Wij zorgen met onze panelen ervoor dat de objecten en personen worden opgewarmd. Hierdoor kan zeer gericht de gewenste temperatuur bepaald worden, zonder dat de hele ruimte verwarmt hoeft te worden. Dit scheelt niet alleen veel overbodig energieverbruik, het stelt medewerkers ook in staat om onafhankelijk van elkaar de ideale temperatuur in te stellen.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder