✓ Duurzame producten

✓ Energiezuinig

✓ Decoratie voor in huis

Infrarood-warmtepaneel met foto


Bij ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen is het mogelijk om een infrarood-warmtepaneel met een foto te bestellen. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag. Wij hebben een fotograaf in huis die foto’s maakt voor op de panelen. Een infrarood-warmtepaneel met een foto verwarmt uw huis, maar het geeft ook nog wat extra’s voor aan de muur.

Heeft u interesse in infrarood-warmtepanelen?

Een infrarood-warmtepaneel met een foto van onze fotograaf


Onze infrarood-warmtepaneel met een foto zorgt voor warme kunst aan de muur. Ons bedrijf heeft een in-huis fotograaf die de foto’s voor de panelen maakt. Hierdoor combineert hij zijn twee passies, fotografie en warmtepanelen. Naast kunst aan de muur gebruikt u de warmtepanelen natuurlijk waarvoor ze bedoeld zijn, namelijk het goedkoop verwarmen van uw huis. Daarnaast zijn infraroodverwarmingspanelen ook ideaal voor in de badkamer. Dit is over het algemeen een kleinere ruimte, waardoor deze heel snel verwarmd wordt. Zo heeft u het nooit koud in de badkamer.

Huis

De warmtepanelen zijn ideaal om een foto op te drukken of kunnen zelfs in een spiegel. Perfect voor in uw interieur of badkamer.

Lees verder

Kantoor

Infrarood warmtepanelen houden rekening met individuele wensen en versterkt het werkplezier. Daarnaast scheelt het veel overbodig energieverbruik.

Lees verder

Dieren

Warmte als de zon is goed voor alle dieren. Infrarood warmtepanelen worden veel gebruikt in dierverblijven van o.a. paarden en duiven.

Lees verder

Hot Yoga

Yoga en infrarood warmtepanelen gaan ideaal samen. De warmte als de zon werkt intensief op de spieren.

Lees verder

Ontdek ons aanbod


Wilt u meer weten over onze infrarood-warmtepaneel met foto? Neem dan contact op met ons bedrijf Infrarood-warmtepanelen in Den Haag. U kunt het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@infrarood-warmtepanelen.nl, of telefonisch contact opnemen via 06 28 769 290. Bekijk daarnaast ook onze voorbeelden, zo ziet u gelijk wat wij voor u kunnen betekenen.